17. mai-tale i nettrollenes losje

Kjære alle sammen,

For to hundre år siden i dag samlet eidsvollsmennene seg for å lage en grunnlov for Norge. Det var ikke lett for dem å samle seg, for på denne tida var det enda dårligere veier enn i dag, selv om det så klart ikke var noen som hadde tenkt på å sende alle pengene våre til afrika for å gi DEM veier mens vi sliter med eldre og våre egne problemer her hjemme, det er helt HØL I HUET og bensinprisene er så høye at folk ikke engang har råd til å sette fyr på seg selv i protest!

Hvor var vi? Jo, de fikk samla seg i Eidsvoll, og de skreiv grunnloven som vi har i dag. Og der sto det mye bra. For det første sa de med en gang at Norge er fritt, uavhengig og udelelig. Så er det paragraf nummer to: Norge er et kristens og protestantisk land! Det er det ikke lov til å si i dag. Hvis den hadde blitt laga i dag, hadde vel Stoltenberg og PK-patruljen sagt at vi måtte si at det var et islamsk land også. Men det er det vel ikke lov til å SI i dette landet!

Da det fortsatt var lov å være mann 
Vi sier grunnlovsmennene, og det er fordi det bare var menn der, for dette var før det blei forbudt å være mann. Som vi vet er det ikke lov til å være mann lenger. Det sa Gro Harlem Brundtland og nå bare står vi med lua og hånda og sier ja og ha når kona maser eller ekskona tar alle ungene og sender dem barnehager fulle av homoeventyr, som er det påbudte i dag. Det hadde kanskje vært noen bra damer i grunnlovsforsamlinga i dag, som skjønner at menn og kvinner er forskjellige og som tør å ikke være så JÆVLIG politisk korrekt hele tida, og da tenker jeg på Hanne Nabintu Herland som også er ganske fin egentlig.

Det er ikke lov til å være mann der heller, og snart blir det hijab-påbud for begge kjønn. MEN DET FÅR JEG VEL HELLER IKKE LOV TIL Å SI!

Men på den annen side kan vi jo lure på om det ikke er greit å ha noen steder hvor menn får være menn. Nå er det jo damer overalt, kan man få inntrykk av, og gutta må få lov til å blåse ut og være menn og slappe litt av, som for eksempel i grunnlovsforsamlinger. Men det er vel ikke greit i følge sånne folk som Audun Lysbakken som gav alle pengene våre til sine militante venner i «jenteforsvaret». Hva skjedde med forsvaret egentlig? Den siste bastionen der vi menn kunne få utløp for frustrasjonen over oppførselen til alle de frigide sex-hatende løsslupne HORENE som mange damer i dag har blitt, har også blitt invadert av Ottar-gjengen. Det er ikke lov til å være mann der heller, og snart blir det hijab-påbud for begge kjønn. MEN DET FÅR JEG VEL HELLER IKKE LOV TIL Å SI!

*taleren blir trukket bort fra mikrofonen av en av arrangørene, og kommer ut etter å ha fått en fersk pris snus og et beroligende shot med jägermeister*

PK-kronprinsen
Beklager det der, men det er lett å la seg rive med når man snakker om ting man engasjerer seg for, og for meg er grunnloven veldig viktig, selv om det ikke er alt som er like lett å skjønne seg på. Mye av grunnloven handler om hvem kongen er og at han er hellig og at prinsen skal arve og sånn. Kongehus er bra å ha, særlig på en dag som i dag eller i gode gamle dager da vi hadde krig og kongebjørka og alt det der. Men i dag ser vi at for eksempel Haakon er ganske PK og naiv i forhold til det som strømmer inn over landet vårt, ja jeg tenker på muslimene og islam! Og Ari Behn er veldig klysete og litt homo tror jeg. Men jeg skulle vel ikke ha sagt det, men heller vist YTRINGSANSVAR!

*salen ler* 

Det som er rarest for oss i dag, er at det ikke står noe om ytringsfrihet i den grunnloven som ble skrevet i 1814. Det er nesten ikke til å fatte når vi tenker på hvor viktig ytringsfrihet var i dag. Det er jo mulig å tenke seg at de rett og slett ikke turte å ha det med, for det koster mye, og den gangen var vi like ved å bli underlagt Sverige! Alle som har fulgt med på svensk politikk vet at i Sverige er det strengt forbudt å snakke fritt. Der borte er det så mye sensur at hvis man tør å si at innvandringa river landet i filler, så kommer en sint skalla mann fra TV på døra og henger deg ut, og livet er ødelagt for alltid.

Etter at AKP-ML bytta navn til Norsk Journalistlag, er det bare små lommer av fri presse i Norge, men den som våger å påpeke det, vil kjapt få oppleve ytringsansvarets lange arm.

I gamle dager var det nok mer brutale metoder som ble tatt i bruk. Vi kan for eksempel se at ingen av grunnlovsfedrene turte å tegne en muhammed-tegning noe sted i grunnloven. Vi vet faktisk ikke om noen norske aviser som trykket muhammedtegninger hele 1800-tallet. Noen ting går framover, men stadig er mange norske aviser for feige. Etter at AKP-ML bytta navn til Norsk Journalistlag, er det bare små lommer av fri presse i Norge, men den som våger å påpeke det, vil kjapt få oppleve ytringsansvarets lange arm.

Tjueårsjubileum for Norges uavhengighet
Det er skremmende å lese grunnloven i dag, for vi tenker på alt det som kanskje vil bli borte for alltid. Vi aner ikke hvor nær Norge er kollapsen. Grunnloven var Norges gjenoppvåkning. VI hadde vært 500 år under danskene. Så var vi altså 90 år til under de politisk korrekte svenskenes skrekkregime, og fem år gikk med til nazistene. Så starta okkupasjonen av innvandrere sånn cirka fra 70-tallet. Til sammen har vi kanskje vært et fritt land i omtrent 60 år til sammen, og da er jeg veldig generøs, for mye av tida var vi under sosialiststyre, og vi vet hvordan det fungerer: det er ikke lov å si hva du mener, alle som lykkes blir straffa av jantelov og høye skatter, og pengene blir gitt til byråkrater som bare vil gjøre det umulig å bygge platting ved huset.

Den neste grunnloven blir trolig skrevet av noen prester nede i Arabia, og handler om at det skal være Sharia over hele linja.

Jeg har regna på det, og såvidt jeg kan skjønne, så har ikke Norge vært fritt og under ikke-sosialistisk styre i mer enn rundt 20 år siden vi blei fri fra Svenskene. Det er egentlig helt utrolig at vi har klart oss så bra som vi har. Og nå er det snart forbi. Den neste grunnloven blir trolig skrevet av noen prester nede i Arabia, og handler om at det skal være Sharia over hele linja. Men vi får jo ikke lov til å snakke om dette som skjer med landet vårt! Det har pampene i LO forhandla fram, på en av sine turer for å donere fagforeningskontingentene til intetanende norske arbeidsfolk til Hezbollah.

Hvem skal da tørre å stå for det som er norsk, som pølsa? HURRA FOR NORGE, SIER JEG!

I dag, på 17. mai, er det mange som vil at det skal bli forbudt å flagge! Det var sånn nazistene starta også under krigen. Da var det ikke mye hverken flagg eller shickelakke. Men folk sto i mot. Og i dag! Jeg holdtpåsi…folk har nisselua tredd ned over øra, men NISSELUE ER JO HELLER IKKE LOV LENGER! Og NÅDE den som spiser pølse på 17. mai, for den er jo laga av gris, og det liker ikke MUSLIMENE! De får femti unger hver, og med dagens tempo så er barnetoget 80 prosent jenter med hijab og gutter med krigserfaring fra påskeferien som soldat i den syriske motstandshæren om noen år. Hvem skal da tørre å stå for det som er norsk, som pølsa? HURRA FOR NORGE, SIER JEG!

*Taleren tar demonstrativt opp en pølse, som han prøver å spise demonstrativt. Setter pølsa i vrangstrupen, og får et hardt klaps på ryggen av toastmasteren*

Retten til å kalle en spade for en spade
Jaja, dere skjønner tegninga. Grunnloven er to hundre år, men den er ikke perfekt. Den bør stadig forbedres om vi skal klare å overleve som land. For å fremme et beskjedent forslag, så burde kommentarfeltet grunnlovsfestes bedre. Vi ser at stadig flere nettaviser krever at folk står fram med fullt navn og følger deres diktatoriske regler for å få lov til å si noe.  Med en gang man kaller en spade en spade og muslimer terrorister og PK-patruljen homser og homser homo og feminister feminazier og LO-sjefen for Bilderberger, så blir man knebla som i det gamle Nazi-Tyskland eller Sovjetunionen som raddisene på venstresida elsker mer enn noe annet. Retten til å snakke sant og rett fra levra uten å måtte henges ut offentlig foran hele verden og arbeidsgiveren og ekskona kan ikke skilles fra ytringsfrihetene for øvrig. Men sier man sånt, blir man raskt knebla.

Det er vel mange som lurer på hvorfor jeg tør å si dette her, under fullt navn. Den deprimerende sannheten er at jeg ikke orker å flykte eller gjemme meg lenger. Når transkripsjonen av denne talen publiseres på Document.no, kommer Marie Simonesen sannsynligvis personlig på døra med arrestordre fra AUF-kabalen som egentlig styrer dette landet. Dette er kanskje den siste gangen jeg sier alt det det ikke er lov til å si her i landet. Men det er det vel ikke lov å si.